Detail kurzu

Dvoudenní kurz Návrhy a redesign / restyling interiérů

HOME STAGING s.r.o.

Popis kurzu

Tento dvoudenní kurz je určený všem zájemcům o bytový design a redesign interiérů. Absolvovat ho mohou začátečníci, ale i ti, kteří se již s designem setkali a nyní se snaží získat ke svým znalostem profesionální přístup. Provedeme vás skutečným vývojem procesu návrhu interiéru od úvodního kontaktu s klientem až po finální vypracování návrhu.

Obsah kurzu

První den

se intenzivně zaměříme na teoretickou výuku. Dozvíte se, jak zpracovat informace od klienta a jak s nimi nakládat, jak klientovi dokázat odborně poradit a jak projekt dále vyvíjet. Důležitou součástí je také vědět, jak pracovat s rozpočtem, který má klient k dispozici.

Vše, o čem se bude v kurzu hovořit, uvidíte na příkladech konkrétních již realizovaných projektů a jejich výstupů.

Druhý den

se zaměříme na praktickou část výuky. Každý student dostane zadání rezidenčního projektu, na jehož základě vypracuje vlastní koncept návrhu interiéru. Vyzkoušíte si veškeré postupy práce a jejich posloupnosti, včetně tvorby konceptu projektu se vzorovou deskou - výstupu, který musí designér bezpodmínečně ovládat, aby jeho práce klienty oslovila a také, aby návrhu porozuměli.

Vy zapojíte svou fantazii, my vám k tomu poskytneme vše potřebné: vzorníky tapet a textilií, časopisy a katalogy nábytku.

V závěru kurzu bude každý student svou práci prezentovat a obhajovat.

Právě praktická stránka výuky je pro studenty velkým přínosem. Počítejte prosím s tím, že ani po dvou dnech intenzivní výuky se z vás profesionál nestane. Bytové návrhářství i redesign interiérů vyžadují nadšení, cit pro kombinování barev, tvarů i materiálů a v neposlední řadě i trpělivost dobrat se svého cíle krok po kroku. Z kurzu si odnesete potřebné znalosti a schopnost vytvořit samostatně jednoduché designové schéma. Potřebnou zručnost ale získáte až s praxí.

Redesign interiéru

Redesign interiérů je poměrně novou disciplínou interiérového designu. Redesign je umění vdechnout interiéru novou tvář a atmosféru za využití stávajícího nábytku pouze drobnými změnami, jakými je změna dispozice nebo například dokoupení bytových doplňků. Očekávaná proměna je výrazná, přesto však nebývá finančně nákladná.

Cílová skupina

Tento kurz je určený všem zájemcům o redesign / restyling interiérů a bytový design. Kurz je rovněž vhodný pro všechny začínající designéry, kteří chtějí rozšířit nabídku svých služeb.

Certifikát Úspěšní absolventi získají Diplom o absolvování kurzu Návrhy a redesign interiérů.

Kontaktní osoba

MgA. Silvie Hrušková
+420 734 501 227
akademie@ambiencedesign.cz

Hodnocení




Organizátor