Detail kurzu

Jak zahájit kariéru INTERIÉROVÉHO DESIGNÉRA

HOME STAGING s.r.o.

Popis kurzu

Všechno začíná prvním krokem.

Zajímáte se ve volném čase o interiérový design?  Radíte a doporučujete vaší rodině a přátelům, co doma změnit, upravit, předělat? Vidíte detaily a máte spoustu zajímavých nápadů? Zjistili jste, že vás vaše současná práce již neuspokojuje? O kreativní práci nebo povolání bytového designéra již delší dobu uvažujete, jen nevíte jak to to? Rozhlížíte se a přemýšlíte, co by vás bavilo a kterým směrem se vydat?

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky dostanete na kurzu začínající designéry.

Obsah kurzu

Věříme, že vás tento kurz inspiruje a bude vaším prvním krokem ke změně, která časem promění vaši vášeň a zájem v plnohodnotné povolání v oblasti interiérového designu.

Rádi vám předáme své teoretické znalosti a praktické zkušenosti, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Nasměrujeme vás správným směrem a posílíme vaši odvahu a motivaci. Musíte však počítat s tím, že proniknout do nového oboru bude chtít nějaký čas a úsilí.

  

Co všechno se dozvíte?

Srozumitelnou formou praktických příkladů vás provedeme praxí profesionála. Jak pojmout interiér ze všech hledisek, kde hledat inspiraci, jak se orientovat trhu a mít přehled o produktech a materiálech, jakými výstupy a formami lze návrhy prezentovat, jak se připravit na konzultace s klienty, jaké vybavení by vám do začátku nemělo chybět, co se osvědčilo či neosvědčilo v praxi nám a také jak získat první klienty.

Průvodkyní vám bude MgA. Zuzana Wiesnerová, designérka a lektorka interiérového designu a Home Stagingu.

 


Cílová skupina

Pro všechny, kteří chtějí zjistit, co obnáší práce designéra. Maximum užitku přinese kurz těm, kteří se chtějí interiérovému designu věnovat profesionálně. Nezáleží na tom, jestli už se v oboru nějakou dobu pohybujete, či začínáte s naprosto čistým štítem. Obsah našich kurzů vychází z vlastní praxe – předáváme vám naše znalosti a informace, které bychom my sami v našich začátcích velice ocenili.

Certifikát Úspěšní absolventi získají Diplom o absolvování kurzu Jak zahájit kariéru interiérového designéra.

Kontaktní osoba

MgA. Silvie Hrušková
+420 734 501 227
akademie@ambiencedesign.cz

Hodnocení




Organizátor