Focus People s.r.o.

Focus People s.r.o. je Akreditovanou Tréninkovou Organizací pro mezinárodně uznávané certifikace PRINCE2®, ITIL®, AGILE SCRUM®. Nabízíme 25 akreditovaných kurzů MŠMT. Nabídka služeb je komplexní a napříč obory. V případě potřeby pomáháme klientovi s hledáním vhodných zdrojů financování těchto služeb.

Bez poplatku Vám pomůžeme s administrací dotovaných projektů. Realizujeme firemní i veřejné kurzy po celé České republice. Termíny a místo realizace školení jsou dle Vašeho výběru. Náš odborný projektový tým Vám nabízí bohaté zkušenosti s přípravou a realizací vzdělávacích projektů. Školení zaměstnanců zajišťujeme jako celek od nejnižších pozic až po TOP management. Realizace vzdělávacích aktivit a zavádění funkčních řešení tak navazuje na zmapované potřeby klienta.

Určitě i ve Vaší společnosti hledáte jasné řešení na nepřetržitou potřebu odborného školení a osobnostní připravenosti zaměstnanců. Proto průběžně sestavujeme aktuální témata pro vzdělávání dospělých, která vycházejí z reálných vzdělávacích potřeb firem pohybujících se nejen na českém trhu. Naším cílem je, aby pro Vás značka Focus People znamenala vždy snadnou, spolehlivou a dostupnou cestu ke vzdělávání všem zaměstnancům v oboru.

Pružně reagujeme na požadavky školení zaměstnanců při vývoji nových školících produktů. Díky „Best practices“ lektorů se zaměřujeme na vzdělávání praxí s důrazem na zavedení do reálného provozu. Rádi bychom se pro Vás stali inspirujícím partnerem, který Vám pomůže s rozvojem a vzděláváním zaměstnanců. V našich projektech obsazujeme pouze kvalifikované a certifikované lektory s prokazatelnou praxí a referencemi.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín