DRILL B.S., spol. s r.o.

Jsme personálně-konzultační společností poskytující široké portfolio produktů a služeb pro firemní zákazníky; od velkých korporací, přes střední a malé společnosti, až po individuální podnikatele.

Naše klíčové aktivity jsou soustředěny do následujících oblastí:

  • Komplexní služby v oblasti zprostředkování zaměstnání, tj. identifikace, výběr a nábor zaměstnanců a s tím související produkty: Executive Search, Recruitment, Assessment Center, Outplacement, Background Check.
  • Služby v oblasti vzdělávání a profesního rozvoje zaměstnanců: Training (manažerské dovednosti, dovednosti pro efektivní práci, obchodní dovednosti, speciální dovednosti), Development Center, Psychological Testing, Koučink, Mentorig.
  • Konzultační služby, ekonomické a podnikatelské poradenství: Consulting & Support, Performance Management, Talent Management, Audit, Succession Planning, Hot Line, atd.
  • Contracting odborníků a Outsourcing podpůrných a obslužných útvarů: IT Contracting, Contracting & Interim Management, HR Outsourcing.

Na trhu konzultačních a poradenských služeb se odlišujeme zejména poskytováním praktických řešení s jasně a jednoduše definovanou a rozpoznatelnou přidanou hodnotou pro své zákazníky. Správné pochopení podstaty a naléhavosti jednotlivých potřeb zákazníků spolu s používáním praktických přístupů a metod jejich řešení nám umožňuje uspět i tam, kde naši konkurenti nepochopili správně potřeby svých zákazníků a svými výsledky při poskytování služeb nesplnili jejich očekávání.

Jsme držitelem certifikátu ISO 9001 a ISO 14001.