Detail kurzu

Konflikty dětí v dětském kolektivu aneb jak řešit spory mezi dětmi

DOMESTICA, spol. s r.o.

Popis kurzu

Jak chůva v dětském kolektivu musíte - více či méně často - řešit spory mezi dětmi. Pokud máte pocit, že byste potřebovala podporu v řešení takových situací, zveme vás na naši přednášku, kde se dozvíte, proč vlastně dochází ke konfliktům mezi dětmi a co je vyvolává.



Obsah kurzu

Dáme vám tipy, jak předcházet záchvatům zlosti a agrese, a pokud se nepodaří zasáhnout včas, také jak uklidnit již rozzlobené a vzteklé dítě. Budete mít možnost probrat konkrétní situace ze své praxe, včetně praktických cvičení, rad a návodů, jak děti naučit, aby řešily konflikty samostatně mezi sebou. Z přednášky budete odcházet s pocitem, že nyní zvládnete efektivně řešit konflikty mezi dětmi jakéhokoliv typu s grácií a v pohodě.

Zbude i dostatek času na vyřešení vašich konkrétních situací z praxe. Výsledkem bude zvladatelné dítě, kterému rozumíte. Dětský kolektiv, kde je bezpečné a příjemné pracovat. 

Přednášku povede Mgr. Iva Klaková, pedagožka, lektorka a koučka osobního rozvoje. Specializuje se na výchovné poradenství a problematické chování u dětí. Vzdělává rodiče i pedagogy v oblasti výchovy, efektivní komunikace a psychohygieny. Při individuálních sezeních pracuje v oblastech kariéry a osobního rozvoje. Zaměřuje se na práci s ženami a hledání jejich cest k sebevědomí, odvaze a spokojenosti.





Cílová skupina

Chůvy a pečující osoby v mateřských školách a dětských skupinách, ale vítáme i rodiče předškolních dětí.

Certifikát Každý účastník po absolvování dané přednášky obdrží certifikát o účasti. Poznámka k ceně

Pitný režim zajištěn

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat