Detail kurzu

Komplexní kurz Interiérového designu a Home stagingu

HOME STAGING s.r.o.

Popis kurzu

Máte chuť udělat v životě změnu a čelit nové výzvě?

Prvním krokem k tomu, abyste mohli začít budovat kariéru interiérového designera je vytyčit si cíl a postupně k němu směřovat. Pokud se rozhodnete pro studium Komplexního Kurzu Interiérového Designu a Home Stagingu v naší akademii, čeká vás vás nejen cesta za splněním vašich cílů či tužeb, ale také cesta plná teorie, praxe a spousty možností si vše s námi vyzkoušet. Chce to píli a odhodlání, ale bude to stát za to. Cíl je jeden - získat pevné základy v oboru, na nichž jako designér budete v praxi moci stavět. Odnesete si řadu znalostí a praktických dovedností, ze kterých budete ve své budoucí kariéře čerpat a odměnou skvělý pocit, že jste si dokázali jít za svým!

Obsah kurzu

Výuka je založena na mnohaletých zkušenostech a znalostech lektorského týmu, zejména na jejich zkušenostech z praxe, které jsou pro studenty vždy nejpřínosnější.

V kreativním a přátelském prostředí pomáháme studentům objevovat a rozvíjet své schopnosti a talent, posilujeme jejich sebevědomí, sdílíme jejich nadšení a vášeň pro budoucí povolání a motivujeme je k dalším krokům, rozvoji a uplatnění v oboru interiérového designu a home stagingu.

Výhodou je možnost zahájení studia prakticky kdykoliv v průběhu celého roku. Studium tak poskytuje značnou flexibilitu, díky které si naši studenti mohou své tempo plně přizpůsobit svým časovým možnostem.

Komplexní kurz je sestaven z dvanácti jednotlivých kurzů, které pokrývají všechna zásadní témata z oblasti interiérového designu a home stagingu a nabízí ucelený vhled do praxe.

 

12 jednotlivých kurzů:

Co vše se v jednotlivých kurzech naučíte? Po kliknutí na název kurzu se vám zobrazí detailní informace daného kurzu.

  1. Jak zahájit kariéru interiérového designéra >>>

  2. Základy Home Stagingu >>>

  3. Návrhy a redesign interiérů >>>

  4. Dějiny architektury, historické styly a slohy >>>

  5. Plánování prostoru a ergonomie >>>

  6. Technické kreslení pro designéry >>>

  7. Barvy v interiéru a psychologie barev >>>

  8. Architektura, tvorba stylu a atmosféra interiéru >>>

  9. Materiály a dekorace v interiéru >>>

  10. Kurz fotografování interiéru >>>

  11. Osobní sebe-prezentace a jistota vystupování (Cesta k úspěchu) >>>

  12. Využití sociálních sítí a marketingu v designu a home stagingu >>>

Studium je zakončeno vypracováním závěrečného projektu/případové studie komerčního a rezidenčního charakteru, které prezentujete na osobní individuální konzultaci s lektorkou Zuzanou Wiesnerovou. Oba tyto dokonale vypracované projekty vám budou sloužit v začátcích jako porfolio. Absolventi získají diplom o absolvování Komplexního kurzu.


Jak studium probíhá?

Studujte ve svém vlastním tempu!

V rozmezí 12 měsíců, kdy si sami určujete tempo studia, je nutné absolvovat 12 výše vypsaných kurzů. Termíny jednotlivých kurzů vypisujeme několikrát ročně tak, aby měl každý možnost vybrat si termín, který mu vyhovuje.

Zdá se vám studium dlouhé nebo náročné? Jste to vy, kdo si určuje tempo výuky. Pokud začnete mít pocit, že je toho na vás moc, dejte si na měsíc nebo dva pauzu. U nás to jde.

Přihlašování na jednotlivé kurzy si řídí student sám, vždy v dostatečném předstihu.

Je studium prezenční, je nutné osobně se zúčastnit výuky?

Ano, osobní účast na všech studijních blocích je podmínkou pro zdárné dokončení studia.

Jak je studium zakončeno?

Studium je zakončeno vypracováním závěrečného projektu/případové studie komerčního a rezidenčního charakteru, které prezentujete na  osobní individuální konzultaci s lektorkou Zuzanou Wiesnerovou. Oba tyto dokonale vypracované projekty vám budou sloužit v začátcích jako portfolio. Absolventi získají Diplom o absolvování Komplexního kurzu.

Jaká je výhoda komplexního kurzu oproti jednotlivým kurzům?

Pokud byste se rozhodli absolvovat postupně všech 12 kurzů jednotlivě, zaplatíte za ně celkem 76 800 Kč. V rámci komplexního programu je za stejný počet kurzů zvýhodněná cena 68 000 Kč. Ušetříte tak více než 8 000 Kč. Částku můžete navíc po domluvě hradit na splátky.

Cílová skupina

Pro koho je studium vhodné?

Komplexní kurz doporučujeme všem, které láka kreativní práce bytového designéra a Home stagera.

Je předpokladem studia tohoto kurzu nějaké speciální vzdělání?

Není. Hlavním předpokladem je vaše motivace ke studiu interiérového designu, chuť se učit a mít touhu se v tomto oboru neustále zdokonalovat. Důležité je hledat si své cesty a nebát se výzev.

Certifikát Úspěšní absolventi získají Diplom o absolvování Komplexního kurzu. Poznámka k ceně

Rozdělení platby do dvou až tří splátek je po domluvě možné.

Kontaktní osoba

MgA. Silvie Hrušková
734 501 227
akademie@ambi­encedesign.cz

Hodnocení




Organizátor